Verzending / Retour

  • Verzending vindt plaats op dinsdag,woensdag, donderdag en vrijdag. voor spoedopdrachten kunt u  per mail contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken via info@mijnhemeltje.nl.
    Deze wordt heel de dag door gelezen.
  • We rekenen voor alle zendingen binnen Nederland (ongeacht brievenbus of pakketpost) € 4,95, beiden worden verzonden met track and trace code. Verzending geschiedt via DHL, en wordt doorgaans daags na verzending geleverd.

Uw zending kunt u volgen via www.dhlparcel.nl . Voor de exacte bezorgtijd kunt u kijken bij https://www.dhlparcel.nl/nl/bezorgtijden.
op die manier weet u welk dagdeel uw bezorger langskomt.

  • Voor de verzending naar het buitenland maken we gebruik van DHL, Deutsche post en Bpost . De hoogte van de kosten hangt af van het gewicht van het pakket en de verzend partner.Pakketpost tot 10 kg € 7,95 (levering 1 a 2 werkdagen na verzending) .

Indien u dit sneller wenst volgt een offerte op maat.

U ontvangt een bevestigende mail met een evt tracknr. zodat u zelf uw zending kunt volgen. Voor de ons niet omringende landen ontvangt u een online factuur met de werkelijke kosten.

 

Het komt wel eens voor dat mn Hotmail en Gmail adressen geen bevestigingen ontvangen, onze mail wordt soms door deze systemen als spam of reclame aangezien.
Kijkt u dan voor de zekerheid in uw spammap

RETOUR

U heeft wettelijk gezien het recht om een artikel retour te sturen binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden.
Om de juiste keuze te kunnen maken voor de inkoop van artikelen is het wel prettig de reden van retour te weten, u bent dit uiteraard niet verplicht.
Aangezien er door Mijn Hemeltje een bijdrage wordt geleverd in de verzendkosten zullen die in geval van een retour alsnog in rekening worden gebracht / in mindering op het te crediteren bedrag. De retourzending is voor eigen rekening,tenzij het een ruiling betreft.

Een retour dient te worden aangemeld via de mail: info@mijnhemeltje.nl.  U ontvangt na de  aanmelding een retournummer welke u dient te vermelden op het pakket. Zonder dit nummer wordt de zending niet geaccepteerd.

Het retour adres is :

Mijn Hemeltje
Frits Ruysstraat 54
3061 MG Rotterdam

 

Geef een reactie